Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("ADJUVANT TECHNOLOGIQUE")

Results 1 to 13 of 13

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

GYPSUM AND OTHER PULP PRESSING AIDS. = LE GYPSE ET AUTRES ADJUVANTS DE PRESSAGE DES PULPES.SHORE M; ADAMS JA; BROUGHTON NW et al.1983; INTERNATIONAL SUGAR JOURNAL.; ISSN 0020-8841; GBR; DA. 1983; VOL. 85; NO 1009; PP. 6-10; BIBL. 15 REF.; 2 FIG./7 TABL.Article

EWG-NUMMERN FUER WEITERE ZUSATZSTOFFE = LA NUMEROTATION CEE DE QUELQUES ADDITIFS ALIMENTAIRESKUHNERT P.1983; GORDIAN; ISSN 0017-2243; DEU; DA. 1983; VOL. 83; NO 7-8; PP. 145-147; ABS. ENGArticle

LA FILTRATION DES VINS NOUVEAUX SUR DIATOMEES.DESCOUT JJ.1982; REVUE FRANCAISE D'OENOLOGIE.; ISSN 0395-899X; FRA; DA. 1982; VOL. 22; NO 88; PP. 27-33; BIBL. 6 REF.; 1 FIG./6 TABL.Conference Paper

ADSORPTION OF BETA -CAROTENE : 2. ON CATION EXCHANGED BLEACHING CLAYS. = ADSORPTION DU BETA -CAROTENE : 2. TERRES DECOLORANTES A ECHANGE DE CATIONS.LIEW KY; TAN SH; MORSINGH F et al.1982; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY.; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1982; VOL. 59; NO 11; PP. 480-484; BIBL. 13 REF.; 5 FIG./2 TABL.Article

GYPSUM AND OTHER PULP PRESSING AIDS. = LE GYPSE ET AUTRES ADJUVANTS DE PRESSAGE DES PULPESSHORE M; ADAMS JA; BROUGHTON NW et al.1983; INTERNATIONAL SUGAR JOURNAL; ISSN 0020-8841; GBR; DA. 1983; VOL. 85; NO 1011; PP. 76-81; ABS. FRE/GER/SPA; BIBL. 11 REF.; 9 TABL.Article

Ein Beitrag zur Chemie der Schnitzelpresshilfsmittel = Contribution à la chimie des adjuvants de pressage des pulpes = Some aspects of the chemistry of pulp pressing aidsSHORE, M; ADAMS, J. A; BROUGHTON, N. W et al.Zuckerindustrie. 1984, Vol 109, Num 3, pp 215-221, issn 0344-8657Article

Report summarizes data from food additive surveys = Rapport résumant les données d'études sur les additifs alimentairesMATHEWS, R. A; STEWART, M. R.Food technology (Chicago). 1984, Vol 38, Num 3, pp 53-58, issn 0015-6639Article

THE EFFECT OF CLARIFYING SUBSTANCES ON THE CONTENT OF SOME INSECTICIDES AND FUNGICIDES IN WHITE WINE = EFFET DES SUBSTANCES CLARIFIANTES SUR LA TENEUR EN QUELQUES INSECTICIDES ET FONGICIDES DU VIN BLANCCABRAS P; MELONI M; PIRISI FM et al.1983; AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE; ISSN 0002-9254; USA; DA. 1983; VOL. 34; NO 2; PP. 103-107; BIBL. 17 REF.; 3 FIG./2 TABL.Article

SUBSTANCES UTILISEES DANS LES MATIERES PLASTIQUES DESTINEES A ENTRER EN CONTACT AVEC DES DENREES ALIMENTAIRES1982; ; FRA; STRASBOURG : CONSEIL DE L'EUROPE, SECTION DES PUBLICATIONS; DA. 1982; PP. 1-87; ISBN 92-871-0047-0Book

MAELZUNGSVERSUCHE MIT 3-INDOLYL-ESSIGSAEURE = ESSAIS DE MALTAGE AVEC L'ACIDE INDOLE-3-ACETIQUEKIENINGER H.1983; MONATSSCHRIFT FUER BRAUWISSENSCHAFT; ISSN 0723-1520; DEU; DA. 1983; VOL. 36; NO 9; PP. 352-355; ABS. ENG/FRE; BIBL. 6 REF.; 6 TABL.Article

Additifs et auxiliaires de fabrication dans les industries agro-alimentairesMULTON, J. L; LEPATRE, F.1984, 680 p., isbn 2-85206-242-9Book

Extractibilité des protéines du blé. 1. Incidences sur les associations protéiques du pétrissage des pâtes en présence de divers composés actifs = Extractibility of wheat proteins. 1. Effects on the protein associations of the mixing of dough in presence of various active compoundsGODON, B; HERARD, J.Sciences des aliments. 1984, Vol 4, Num 2, pp 287-303, issn 0240-8813Article

The effect of alginate inclusion on the extrusion behaviour of soya = Effet de l'inclusion d'alginate sur le comportement du soja lors de l'extrusionBERRINGTON, D; IMESON, A; LEDWARD, D. A et al.Carbohydrate polymers. 1984, Vol 4, Num 6, pp 443-460, issn 0144-8617Article

  • Page / 1